середа, 16 травня 2018 р.

Мама! Найдорожче слово в світі!

      Травень – особливий місяць, бо святкуємо з любов’ю урочистий, світлий День Матері. Свято Матері завжди припадає на другу неділю травня, коли все цвіте, здається , ніби природа разом з нами це свято вітає. Воно схоже на ніжну травневу квітку, від якої не можна відвести очей. Це свято прийшло до нас із забуття, переживши нещадні заборони і повертає нас душею до давніх традицій, щоб ми вміли проносити крізь усе життя шану до матері. А слово це для кожного українця символізує священну трійцю – рідну матір, матір-Україну та матір-Богородицю.
     Для найрідніших мам хочеться подарувати найдорожче та найкраще, що існує на світі. Найкращим подарунком є те, що  зроблено своїми руками. Учні початкових класів Буцівської ЗОШ  І –ІІ ст. Шегинівської сільської ради для своїх мам виготовили листівки та композиції. Спільне виготовлення подарунків  було радісним і пізнавальним для дітей, морально підносило їх в прагненні зробити приємність рідній матусі.

       З пошани до матері починається Людина. Пам’ятаймо це, якщо хочемо, щоб наш рід не перевівся, щоб діти виросли милосердними, чуйними людьми. Шанування матері - один з найсвятіших обов'язків людини і неоплатних боргів дітей. 


Немає коментарів:

Дописати коментар