четвер, 29 березня 2018 р.


Воїнам АТО -  до Великодня

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від ворога свободу, незалежність і територіальну цілісність України. Усім їм, як ніколи потрібна увага, добре серце, повага та любов небайдужих людей.
Дитячі малюнки, листівки  учні та вчителі Буцівської ЗОШ І-ІІ ст. Шегинівської сільської ради передали через волонтерів в зону АТО разом з  варениками та домашніми смаколиками до Великодня . Тож у велике релігійне свято бійці в зоні бойових дій смакуватимуть паску і читатимуть рядки дитячих листів-малюнків.
Кожен малюнок, листівка, які створили  наші діти – унікальні. На деяких малюнках – паски, крашанки, на інших – танки та літаки, український прапор. А об’єднують їх – побажання воїнам повернутися живими та з перемогою. Учні були дуже щасливі, виробляючи ці листівки. Хочемо, щоб цю позитивну енергетику, яку діти вклали, відчули наші воїни. Щоб цей промінчик домашньої обстановки потрапив до бійців, які на передовій.
Упевнені, що з такою підтримкою завершення бойових дій – не за горами, тому що лише єдиним фронтом небайдужих українців, волонтерів, воїнів наша країна здобуде перемогу!!!











Немає коментарів:

Дописати коментар