четвер, 7 грудня 2017 р.

   
День Збройних сил України у Буцівській ЗОШ І-ІІст

     День Збройних сил України – це свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.
     З нагоди  цього свята у Буцівській ЗОШ І – ІІ ст. Шегинівської сільської ради класними керівниками було проведено просвітницьку інформацію, на якій учні почули коротку розповідь про історію створення Збройних Сил України. У  цей день всі учні школи об'єдналися у патріотичному бажанні підтримати тих, хто зі зброєю в руках відстоює право українського народу на мирне життя, створивши флешмоб «І тільки разом ми все зможемо, і тільки разом ми переможемо», організованого вчителями початкових класів Волошин О.М та Сень Л.В

     Ми, нинішнє покоління, повинні віддати шану героям, завдяки яким майорить сьогодні синьо – жовтий прапор свободи в нашій державі Україні. Українські юнаки повинні бути свідомими, що проходячи службу в армії, вони стають захисниками своїх матерів, сестер, коханих дівчат, рідного села чи міста, де проходило дитинство чи юність.








Немає коментарів:

Дописати коментар